Luxe wafel foodtruck huren

Bij ons kunt u terecht voor een hapje, een drankje, een lunch (-vergadering) of een diner. Onze kaart bestaat uit zoete wafels en poffertjes en hartige vleesprodukten. Onze foodtrucks kunnen diverse gerechten op niveau presenteren. Poffertjes voor de kleintjes, dat betekent “genieten”! Maar ook de volwassenen kunnen genieten van onze specialiteiten. Heeft u iets te vieren ? Een verjaardag, een communiefeest, huwelijksreceptie, een familiefeestje, personeelsfeest,… Laat het ons gewoon weten en we werken samen met u een feest uit die perfect past binnen uw wensen en budget.

Wist u dat een Brusselse wafel en een Luikse wafel helemaal van elkaar verschillen? De Brusselse wafel is rechthoekig en licht. De Luikse variant heeft een rondere vorm en bevat veel parelsuiker. In de België wordt vooral de Brusselse wafel geserveerd. Wanneer je bij onze wafel-foodtruck een wafel bestelt, krijg je altijd de Luikse mee. Standaard voorzien wij onze wafel van een laagje poedersuiker. (kan natuurlijk ook zonder) Voor de echte liefhebber is er ook gezoete slagroom mogelijk. In het seizoen is de combi; wafel-slagroom-aardbeien, de populairste qua afname. Dan spreken we over een lust voor het oog en de smaakpapillen.

Belgische wafels, hetzij uit Luik of uit Brussel, zijn wereldwijd bekend. De dikkere Luikse wafel bevat parelsuiker, die heerlijk tussen de tanden kraakt. Eet hem bij voorkeur warm, dan is de geur nog zaliger. De Brusselse wafel is lichter en wordt gegeten met poedersuiker of met verse room en aardbeien.

de Brusselse wafel wordt gemaakt van een lopend beslag waar geen suiker aan toegevoegd wordt. Het wafelbeslag wordt in het hete ijzer gegoten. Zijn Luikse broertje ontstaat uit een stevige deegbeslag waaraan parelsuiker wordt toegevoegd. Het is die suiker die tijdens het bakken karamelliseert. Luikse wafels zijn daardoor doorgaans donkerder dan de Brusselse. Wij beschikken over professionele apparatuur die u de perfecte wafel garandeerd. Bij grotere uitgiftes worden de wafels voorbereid tot halfprodukt en ter plekke op locatie afgebakken tot een 100% verse wafel. Indien gewenst kunnen wij voor kinderen ook halve wafels uitgeven Precies in het aanbod aan toppings willen we ons onderscheiden. Want, eerlijk gezegd, of je nu 2 of 102 bent, wafels vind iedereen altijd lekker. wellicht vindt je misschien de pure suiker een beetje teveel en grijp je naar de oerwafel. De wafel met een laagje lekkere roomboter, of misschien ben je sneller te vinden voor een combinatie met zurig fruit of mogen we hem voor jou garneren met verse aardbeien(seizoen). Overal waar er wafels met eventueel ijs zijn, is het feest. We hebben 30 jaar ervaring gebundeld om u te verleiden, met de onweerstaanbare unieke geur en de smaak van onze vers gebakken wafels en poffertjes. Een culinaire belevenis in misschien wel de mooiste, maar zeker de lekkerste poffertjes/ wafel- foodtruck van Europa.

De lekkerste wafel en/of poffertjes bestaan uit de combinatie van beslag of deeg dat volgens de eigen recept kunstig wordt gebakken en vervolgens wordt geserveerd met de topping van uw keuze.

Brusselse wafels, krokant en zonder suiker in het deeg.

Luikse wafels, met parelsuiker en vele toppings als extra mogelijk.

Poffertjes, met diverse garnituren/likeuren.

Ambachtelijk ijs, veel smaken verkrijgbaar als supplement bij deze producten.

Van de gesuikerde slagroom en poedersuiker tot luxe toppings voor de echte fijnproevers

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de poffertjeskraam en/of foodtruck? Bijvoorbeeld over foto’s van de poffertjeskraam of de foodtruck? Wilt u zelf ook “eventjes” poffertjes bakken? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.