Onze Oud-Hollandsche poffertjeskraam bakt volgens ouderwets recept de lekkerste poffertjes voor u en uw gasten op geheel ambachtelijke wijze. Het geheel wordt gepresenteerd in een ambiance die zowel sfeervol, vriendelijk, sprookjesachtig en overweldigend is. Mocht U gebruik willen maken van onze expertise dan kunt U informatie en prijsopgave(s) geheel vrijblijvend aanvragen.
Om onze poffertjes-pannen te verhitten gebruiken wij propaangas, mocht dit een probleem zijn, dan beschikken wij ook over elektrische ovens. Veiligheid staat nr. 1 bij onze werkzaamheden. Ook in ons belang. Daarom worden gas-slangen, gas apparatuur en brandblussers elk jaar gekeurd en indien nodig vervangen.

mobiele kraam

Mobiele kraam

Qua design – ons eigen visitekaartje voor veel klanten.Door het gebruik van diverse grote Rien Poortvliet kabouters scheppen wij een sfeer die vriendelijk aandoet voor alle leeftijden, dus zeer geschikt voor een all-round publiek !

foodtruck

Foodtruck

Peugeot J7 1976 en 1974- Onze Foodtrucks zijn echte plaatjes. Niet alleen de bereide produkten zijn voortreffelijk, ook de Foodtrucks zelf zijn magnifique te noemen. Veel gasten laten zich fotograferen met de truck op de achtergrond. Uiteraard zijn de wagens geheel volgens HACCP- normen ingericht.

sushi-icon-4.1

Over ons

Sinds 1888

“Wij zijn als familiebedrijf sinds 1888 werkzaam in de poffertjesbranche. Ons doel is het handhaven van het oude ambacht en het aanbieden van een mooi oud-hollands kwaliteits-produkt. Een (h)eerlijk Fair-trade en natuurlijk stukje hollands glorie. Dit alles in een uniek, origineel en verantwoord concept. Wij verzorgen catering binnen de afspraken t.o.v. uw beschikbare budget en uw beschikbare ruimte. Wij cateren uitsluitend met eigen mensen en eigen materiaal. Het perfecte adres om een poffertjeskraam te huren.”

sign-white

Geweldig

Recensie1 ( Top service )