Poffertjeskraam huren in Nederland

Poffertjeskraam De Elfde Elf bakt op traditionele wijze poffertjes op locatie voor zowel bedrijven (B2B) als particulieren (H2H). Ons mobiele poffertjes concept geeft ons de mogelijkheid om op elke gewenste locatie te staan. Met gas-ovens of elektrisch, met onze grote of kleine kramen.
Neem een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden ! Heeft u vragen, stel ze gerust. Wij offreren altijd vrijblijvend en geven u altijd de factuurprijs, zonder verborgen kosten. Dus budgettair verantwoord !
Wilt u de beste poffertjeskraam huren ? Geen verrassingen achteraf !

Wij zijn ”de poffertjes specialist” van Nederland maar bieden ook andere cateringdiensten aan. Alles wat wij aanbieden is van het hoogst denkbare niveau. Gaat u ook voor kwaliteit ? Een poffertjeskraam huren up-grade elk bedrijfsfeest !

Als wij vaardigheden/produktkwaliteit niet 100% beheersen dan bieden wij deze ook niet aan. Bij een overeenkomst staan er altijd professionele medewerkers tot uw beschikking. Wij werken alleen met vakbekwaam personeel en vriendelijke uitstraling onder alle omstandigheden.

Bij ons ook: Poffertjes in Belgie

Wij zijn al vele jaren een bekend gezicht bij onze zuiderburen. De feesten die wij daar cateren zijn divers van aard. Van open-deuren-dag tot Communie-dag, Van inloop tot baby-shower. Zo zijn wij al ruim 10 jaar de vaste cateraar bij de Kerst-inloop bij Merode in Lanaken, een exclusieve design/interieur-Hoeve. In Belgie wordt ook vaak naar de likeur-poffertjes gevraagd. Wij bieden dan ook met trots de Licor 43, de Grand Marnier Jaune en de Amaretto di Saronno aan. Lokale likeuren zijn op verzoek ook te gebruiken voor op de poffertjes.Kijk voor meer info over de likeuren op onze site