Uw keus

U kunt bij ons de kraam of foodtruck aanpassen aan uw doelstelling.

de11de11

Een suggestie?

Bekijk hieronder enkele van onze suggestie’s of stel zelf een thema voor.

Oudhollands

Ot en Sien?

Ons Ot en Sien-thema is bijzonder populair op scholen en zorg-instellingen. Het haalt veel jeugdherinneringen naar boven bij onze oudere generatie.

Nostalgisch?

Met klompen, oude Friese doorlopers, vintage blikken e.d. geven wij een nostalgische impressie die uitermate goed past bij het Oudhollandse product; Poffertjes

Bloemen-romantisch

Bruiloft?

De nieuwste trend bij bruiloft-catering is een poffertjeskraam huren ( eventueel ter afsluiting van de avond/ receptie ).

Bloemenzee

Bij bruiloft-catering, maar ook tijdens andere gelegenheden is onze bloemenkraam overweldigend. Met rozen ( evt. vers ) is de romantiek altijd 100% aanwezig.

Rien Poortvliet

Kabouters

Kabouters, het bos en de dieren zijn sinds oudsher verbonden aan het product – pannenkoeken en poffertjes. Dus is dit thema ook bij onze klanten zeer populair.

poortvliet kabouter

Sprookjesachtig

De sfeer die wij voor u willen invullen moet mensen verwonderen en als ze even stilstaan en dan genieten van dit wonderlijke tafereel is de magie volbracht.

Eigen branding

Of u kiest gewoon voor uw eigen branding, strak en met uw eigen materiaal. U bent dan zelf bepalend voor de hoeveelheid en aanwezigheid van uw promotie-materiaal.

Neutraal thema

Bij een neutraal thema halen wij alle secundaire attributen van onze unit/ foodtruck af en focussen wij ons puur op het product van uw keuze.