Glutenvrije / Lactosevrije Poffertjeskraam huren

Wilt u een lactosevrije, biologische of glutenvrije poffertjeskraam huren voor uw evenement? Of gewoon in uw bedrijf of vereniging rondom een feestelijk event? Huur dan de poffertjeskraam van De Elfde Elf Catering Services.

Echt Nederlands product.

Want met onze poffertjeskraam is het altijd een top-feest. Deze oud-hollandse lekkernij wordt immers vooral gegeten wanneer het feest is. Geen feest of festival is compleet zonder poffertjes of wafels. U kunt een poffertjeskraam huren bij de Elfde Elf om uw event compleet geslaagd te krijgen.

Zelf poffertjes bakken

U kunt bij ons een complete poffertjeskraam huren maar het is tevens mogelijk om ons in te huren voor het bakken van Luikse wafels. Met gasfles of electrisch? Beslag voor poffertjes of halfproduct wafels die ter plekke vers afgebakken moeten worden? Het is bij ons allemaal mogelijk. Met de benodigdheden en hulp van onze medewerkers kunt u voor “een foto-momentje” ook zelf even achter het poffertjesfornuis plaatsnemen. Neem contact met ons op om te informeren naar de budget-mogelijkheden en prijzen.

Glutenvrije en lactosevrije Poffertjes

Door jarenlange ervaring met het ambacht van het poffertjesbakken hebben wij de best mogelijk receptuur. Naast poffertjes, met of zonder likeur, bakken wij ook glutenvrije poffertjes, let wel – alleen op verzoek (vooraf aangevraagd). Poffertjes zijn bij ons standaard lactosevrij. Men dient aan te geven dat men dan geen roomboter ( melkproduct ) wenst. In de bereiding van onze poffertjes worden dus nooit melk- of eiproducten gebruikt. Dat maakt onze poffertjes lactosevrij en geschikt voor mensen met lactosevrij dieet. Voor de wafels gelden andere regels/ allergenenlijst is op verzoek te overleggen.

Allergenen informatie: geheel vrij van gluten, tarwe, en soya.

Bereiding
Eigen receptuur met o.a. patent maismeel/ boekweit (en sowieso altijd lactosevrij middels de melk te vervangen door water of lactosevrije melk).
plantaardige olie of boter en een aparte poffertjespan (gietijzeren of teflon poffertjespan die uitsluitend voor deze doelgroep wordt gebruikt)

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de poffertjeskraam en/of foodtruck? Bijvoorbeeld over foto’s van de poffertjeskraam of de foodtruck? Wilt u zelf ook “eventjes” poffertjes bakken? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.