Foodtruck of Poffertjeskraam huren Utrecht / regio Utrecht?

De Elfde Elf poffertjeskramen zijn gemakkelijk te boeken in Utrecht of de regio daar buiten! Met onze mobiele kraam of foodtruck komen we bij u op locatie in Utrecht en door heel Nederland. Daar maken wij op ambachtelijke wijze poffertjes op onze koperen bakplaat of elektrische oven.
Dit wordt uitgevoerd door ons team en wij serveren uit aan uw gasten / klanten bij u in Utrecht en omgeving. Onze capaciteit kan makkelijk uitgebreid worden, wij bakken van 50 tot 1500 porties afhankelijk van de gelegenheid. Sinds kort hebben wij een nieuwe Poffertjes Foodtruck welke gehuurd kan worden. Deze is erg populair door heel Nederland en Belgie en komt bij u op locatie. De kraam en Foodtruck zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. Lees verder voor meer informatie over Poffertjeskraam huren Utrecht

Wat kunt u verwachten bij het huren van de poffertjeskraam / foodtruck in regio Utrecht?

Qua design – ons eigen visitekaartje voor veel klanten. Door het gebruik van diverse grote Rien Poortvliet kabouters scheppen wij een sfeer die vriendelijk aandoet voor alle leeftijden, dus Poffertjeskraam huren Utrecht is zeer geschikt voor een all-round publiek!

Poffertjeskraam huren utrecht of foodtruck

Arrangementen van de poffertjeskraam / foodtruck in regio Utrecht?

Naast de poffertjescatering is het bij ons zeer goed mogelijk een ander produkt te cateren. Wij zijn zeer bedreven in met name de Duitse Bratwurst. Hiermee hebben wij al menig bedrijfsfeest / Oktoberfest succesvol volbracht. Het is bij ons ook mogelijk om meerdere units ( kramen, kersthuisjes of foodtrucks ) te huren met diverse items en personele bezetting. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee! Wilt u voor uw clientele een andere look / uitstraling dan kunt u zelf input geven over het gewenste thema. U weet vooraf wat u krijgt en bepaalt zelf een budget waarbinnen wij offreren.

Over ons

Sinds 1888

“Wij zijn als familiebedrijf sinds 1888 werkzaam in de poffertjesbranche. Ons doel is het handhaven van het oude ambacht en het aanbieden van een mooi oud-hollands kwaliteits-produkt. Een (h)eerlijk Fair-trade en natuurlijk stukje hollands glorie. Dit alles in een uniek, origineel en verantwoord concept. Wij verzorgen catering binnen de afspraken t.o.v. uw beschikbare budget en uw beschikbare ruimte. Wij cateren uitsluitend met eigen mensen en eigen materiaal. Het perfecte adres om een poffertjeskraam te huren.”

sign-white

Geweldig

Recensie1 ( Top service )

Direct een offerte aanvragen