ROTTERDAM – POFFERTJESKRAAM HUREN?

Onze mooie poffertjeskraam huren in Rotterdam is zeer goed mogelijk bij ons. Met onze Foodtruck(s) of fraaie kraam komen wij graag op uw locatie in Rotterdam. We zijn in Rotterdam door onze vele klanten en relatie’s uit het recente verleden bekend met de stad en haar omgeving. U vindt u ons bijvoorbeeld vaak in het havengebied, Met havendagen en bij de carnavals-festiviteiten hebben wij regelmatig partijen waar wij de poffertjescatering op ons nemen. Wij staan vaakin het centrum ( goed bereikbaar met zowel de mobiele kraam als de foodtruck ), en in de randgemeente’s. Van Barendrecht tot aan de Kralingse plas. Van zuid tot Hilligersberg. Bij de Kuip en blijdorp.

Wij bouwen overal op en bereiden ter plekke poffertjes en/of wafels voor uw klanten of medewerkers. Vanaf 50 personen of tot 1600+ portie’s – aantallen zijn geen probleem voor ons. U zorgt voor de opkomst en wij voor kwalitatief uitmuntende gerechten.

Hoe huurt u een kraam of foodtruck in Rotterdam via ons?

Voor iedere bezoeker of genodigde is het een feest om onze poffertjeskraam of foodtruck te bezoeken. Met name in Rotterdam. Wij zijn er eigenlijk maandelijks, soms zelfs elke week. Een foodtruck huren in Rotterdam is nl. snel geregeld, dit gaat als volgt het best – U vraagt vrijblijvend een offerte aan voor de gewenste catering.

  • Kies de data, tijden en vooral, met hoeveel personen (inschatting als het mogelijk is) denkt u dat er bij uw evenement aanwezig zullen zijn.
  • Wij sturen u per direct een vrijblijvende offerte via E-mail. Bent u tevreden, dan kunt u zowel online als telefonisch bevestigen. Bij vragen gaan wij dieper in op uw specifieke wensen indien gewenst middels telefonisch contact!
  • Wij komen dan bij u met de door u bestelde kraam of foodtruck en met een ervaren bakker die tot uw beschikking staat (soms met hulp- indien gewenst). Wij bakken de poffertjes vers voor uw gasten gedurende de vooraf overeen gekomen tijd. Na afloop bouwen wij weer af en vertrekken we weer met onze kraam/ foodtrucks en medewerkers.
  • Wij versturen vooraf de nota naar u of uw bedrijf. Dus geen verrassing achteraf. ( daarom altijd binnen uw budget )

Poffertjeskraam huren en foodtruck

Een offerte aanvragen?

Kortom; Heeft u plannen voor het huren van een poffertjeskraam of foodtruck in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Enkele klanten / locatie’s uit deze regio

Mammoet- Rotterdam-oost – Ommoord – Goudse kaasmarkt – Pijnacker jaarmarkt – Dordrecht – 5 mei – Hilligersberg – Boymans museum – Wateringen – Rhoonse Golf – Sparta dag – Rabobank – Gorinchem – Blijdorp – Ballorig –

Poffertjeskraam de elfde elf logo

Geweldig

Recensie1 ( Top service )

Direct een offerte aanvragen