REGIO EINDHOVEN- POFFERTJESKRAAM HUREN?

De lekkerste poffertjes, de mooiste foodtruck/kraam in Eindhoven is te huren bij ons. Met onze unieke poffertjeskraam en/of charmante foodtruck kunnen wij op vrijwel iedere locatie in Eindhoven de allerlekkerste luikse wafel en poffertjes aanbieden. We zijn in Eindhoven woonachtig geweest en dus zeker ook met de stad en haar omgeving bekend. U vindt ons vaak in het winkelcentrum, Met de carnavals-feesten en het TUE –technische universiteit Eindhoven zijn er regelmatig feesten waar wij diverse catering tijdens diverse activiteiten uitvoerden. Wij staanop diverse plekken in het centrum ( bereikbaar met zowel de mobiele poffertjeskraam/ peugeot-foodtruck ). Maar ook in de aangrenzende gemeente’s. Van Veldhoven tot Budel. Van Valkenswaard bloemencorso tot Helmond.

Wij kunnen echt bijna overal de kraam opbouwen. Daar bereiden we dan ter plekke luikse wafels en onze befaamde poffertjes voor uw klanten en medewerkers. Voor 40 personen of tot 2000+ porties – dit aantal doen wij geheel probleemloos. Zorgt u wel voor genoeg volk dan kunnen wij zorgdragen voor uitmuntende en smaakvolle producten.

Hoe huurt u een kraam of foodtruck in Eindhoven via ons?

Voor al uw gasten is het een feest om deze poffertjeskraam/ foodtruck te zien en te bezoeken. Nu ook in Eindhoven. Wij zijn er maandelijks, en niet alleen met de poffertjeskraam, we hebben er namelijk ook vaak een incentive met onze poffertjesfoodtruck. Een foodtruck huren in Eindhoven is snel geregeld, dat gaat als volgt het snelst;

  • Een datum kiezen, met de tijd en met geschatte opkomst (van gasten die er bij uw evenement mogelijk aanwezig zijn).
  • Wij sturen u per direct een passende offerte/ voorstel (uiteraard vrijblijvend). Bent u dan overtuigd, dan kunt u direct via telefoon of mailcontact bevestigen. Bij eventuele vragen gaan wij in op uw wensen en indien nodig middels telefonisch contact!
  • Wij komen dan bij u met de door u bestelde kraam of foodtruck en met een ervaren bakker die tot uw beschikking staat (soms met een hulp/kracht). Wij bakken dan de poffertjes vers voor op uw locatie gedurende de vooraf overeengekomen tijden. Daarna bouwen wij weer netjes af en vertrekken we met onze kraam/ foodtruck en personeel.
  • Wij versturen vooraf de nota naar u toe. Deze bevat het vooraf overeengekomen bedrag. Daarom- geen verrassingen achteraf. ( en dus binnen uw budget en mogelijkheden )

Poffertjeskraam huren en foodtruck

Uw offerte aanvragen?

Kortom; Voor het inplannen van een feest- huur een poffertjeskraam en/of foodtruck bij ons.

Enkele klanten / locatie’s uit deze regio

Paradigit – Square Culinair – Valkenswaard – Helmond– Woensel jaarmarkt – Vught – 5 mei Eindhoven – Aquabest – Vliegveld Eindhoven – Milheeze– Golftoernooi Efteling – Carnevals dagen Breda– Smaakvol Breda – TUE – Geldrop – Toverland

Poffertjeskraam de elfde elf logo

Geweldig

Recensie1 ( Top service )

Direct een offerte aanvragen