Poffertjes kraam of foodtruck huren in regio Amsterdam?

Een mooie poffertjeskraam huren in Amsterdam is uiteraard mogelijk bij ons. Met onze Foodtrucks of mobiele kraam komen wij graag bij u op een locatie in Amsterdam. We zijn er geen vreemden door onze vele klanten en relatie’s uit het recente verleden. U vindt u ons bijvoorbeeld meerdere keren bij diverse musea, o.a. tijdens de museumnacht. Met Koningsdag en bij de Sail-festiviteiten hebben wij regelmatig partijen waar wij o.a. de poffertjescatering verzorgen. Wij staan zowel in het centrum ( voor ons goed bereikbaar met zowel de kraam als de foodtruck ), als in de randgemeente’s. Van Oostzaan tot aan de Keizersgracht. Van Zuid-oost tot Oud-zuid. Bij de Johan Cruijff-Arena en het Leidse plein, door de smalle straatjes kunnen wij behoedzaam manufreren en komen zo overal in Amsterdam. Wij bouwen op en bereiden verse poffertjes en/of wafels voor uw gasten / klanten. Vanaf 100 tot 1600+ portie’s – geen probleem voor ons. U zorgt voor de mensen en wij voor kwalitatief hoogstaande produkten.

Een poffertjes-Foodtruck huren Amsterdam met uw reclame?

Zoekt u naar een poffertjeskraam huren in Amsterdam met uw eigen merknaam of logo, en wilt u graag onze medewerker in uw bedrijfskleding of concept zien? Wij leveren graag aan u de juiste poffertjeskraam met thema “Amsterdam”. Neem vrijblijvend contact met ons op mocht u ideeën of vragen hebben m.b.t. het huren van een poffertjes-unit in Amsterdam.

Poffertjeskraam huren en foodtruck

Hoe huurt u een kraam of foodtruck in Amsterdam via ons?

Voor elke bezoeker of werknemer is het een feest om een poffertjeskraam of foodtruck te zien. Met name in Amsterdam. Wij zijn er maandelijks, soms zelfs wekelijks. Een foodtruck huren in Amsterdam is nl. zo geregeld, dit gaat als volgt het gemakkelijkst – U vraagt geheel vrijblijvend een offerte aan voor de foodtruck-verhuur in Amsterdam.

  • Kies de datum, welke tijden en hoeveel personen (schatting indien mogelijk) u denkt te krijgen bij uw evenement of feest.
  • Wij sturen u een vrijblijvende offerte binnen 4 uur per mail. Bent u akkoord, dan kunt u zowel online als telefonisch bevestigen. Bij vragen gaan wij dieper in op uw specifieke wensen en komen er altijd uit!
  • Wij komen dan bij u met onze kraam of foodtruck en altijd met een ervaren bakker (soms met hulp- indien nodig). Wij serveren de poffertjes uit aan uw gasten gedurende de overeen gekomen tijd. Na afloop vertrekken we weer met onze kraam/ foodtrucks en medewerkers. Zelf hoeft u dus niets te doen.
  • Wij versturen altijd vooraf de nota naar u toe. Dus geen nacalculatie. ( dus altijd binnen uw budget )

Een offerte aanvragen?

Kortom; Heeft u plannen voor het huren van een poffertjeskraam of foodtruck in Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Enkele klanten / locatie’s uit deze regio

Amc- Amsterdam-zuid-oost – Oostzaan – Alkmaar kaasmarkt – Purmerend jaarmarkt – Den Helder sail – Haarlem 5 mei – Hoorn – Enkhuizen zuiderzeemuseum – Volendam – Schiphol KLM – Blaricum – Naarden – Muiden – Aalsmeer Arendshoeve

Poffertjeskraam de elfde elf logo

Geweldig

Recensie1 ( Top service )

Direct een offerte aanvragen