AMERSFOORT – POFFERTJESKRAAM HUREN?

De mooiste poffertjeskraam / foodtruck in Amersfoort is te huren bij ons. Met onze Foodtruck(s) of fraaie kraam kunnen wij op uw locatie in Amersfoort de lekkerste poffertjes/wafels serveren. We zijn in Amersfoort woonachtig en werkzaam en dus ook met de stad en omgeving bekend. U vindt u ons dan ook vaak in het Centrum, Met de keistad-feesten en bij het carnaval in Hoogland zijn er regelmatig feesten waar wij de caterings-activiteiten uitvoeren. Wij staan vaak in het centrum ( bereikbaar met de mobiele kraam/ foodtruck ), en in de aangrenzende gemeente’s. Van Scherpenzeel tot aan het Markermeer. Van Leersum / bloemencorso tot Barneveld.

Wij kunnen praktisch overal opbouwen en bereiden dan ter plekke wafels en de lekkerste poffertjes voor de klanten en medewerkers. Voor 60 personen of tot 1500+ porties – deze aantallen doen wij probleemloos voor u. Zorgt u voor genoeg volk dan zorgen wij voor kwaliteit en smakelijke producten..

Hoe huurt u een kraam of foodtruck in regio Amersfoort via ons?

Voor iedereen is het een feest om onze poffertjeskraam/ foodtruck te zien en te beleven. Ook in Amersfoort. Wij zijn er dagelijks, en niet alleen om dat we er wonen, we hebben er namelijk ook onze opslag/ keuken. Een foodtruck huren in Amersfoort is zo snel geregeld, dit gaat als volgende het best;
U vraagt een vrijblijvende optie aan voor de gewenste catering.

  • De data te kiezen, met de tijden en met hoeveel personen (inschatten) u meent dat er bij uw evenement aanwezig zijn.
  • Wij sturen u direct een offerte ( uiteraard vrijblijvend ) per e-mail. Bent u overtuigd, dan kunt u online of per telefoon bevestigen. Bij eventuele vragen gaan wij in op uw wensen en indien nodig middels telefonisch contact!
  • Wij komen dan bij u met de door u bestelde kraam of foodtruck en met een ervaren bakker die tot uw beschikking staat (soms met een hulp/kracht). Wij bakken dan de poffertjes vers voor op uw locatie gedurende de vooraf overeengekomen tijden. Daarna bouwen wij weer netjes af en vertrekken we met onze kraam/ foodtruck en personeel.
  • Wij versturen bij voorkeur vooraf de nota naar u toe. Daarom- geen verrassingen achteraf. ( en dus altijd binnen het budget )

Poffertjeskraam huren en foodtruck

Uw offerte aanvragen?

Kortom; Voor het inplannen van een feest- huur een poffertjeskraam en/of foodtruck bij ons.

Enkele klanten / locatie’s uit deze regio

Stichting Philadelphia – Amersfoort Dierenpark – Leusden – Spakenburg – Breukelen jaarmarkt – Apeldoorn – 5 mei Vathorst – Soest – Vredenburg – Woerden – Golftoernooi KLM open Hilversum – Spakenburgse dagen – Rabobank Woudenberg – Bussum – Baarn – Eemnes theetuin

Poffertjeskraam de elfde elf logo

Geweldig

Recensie1 ( Top service )

Direct een offerte aanvragen